Zo werkt het

Bestellen
Per week is er een beperkt aantal pakketten beschikbaar, en kunnen alleen via deze website besteld worden. Elke week kan er t/m woensdag besteld worden voor dat weekend.
Via de bestelknop kies je de week waarin je de bestelling wilt ophalen of laten bezorgen. Vervolgens kies je de dag waarop je het pakket komt ophalen of kies je voor bezorgen op de vrijdag. Zaterdag’s bezorgen wij niet.

Afhalen
Bestelde pakketten kunnen opgehaald worden bij Pilotenstraat 36, Amsterdam.
Afhalen kan op vrijdag tussen 11.00 en 18.00 uur.
Op zaterdag afhalen kan tussen 10.00 en 12.00 uur.
Is afhalen binnen de aangegeven tijden niet mogelijk? Bel: 06-24 75 97 04 of stuur een e-mail naar: info@sla-gerei.nl dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.
Bij het afhalen van de bestelling vragen wij om de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen en gepaste afstand (1,5 meter) te houden van ander klanten.
Mochten er een te groot aantal bestelling op een dag afgehaald worden, kan er vanuit Sla-gerei verzocht worden dit in een specifiek tijdsblok te doen. Wij sturen hierover een bericht per sms.

Bezorgen
Bezorgen is uitsluitend mogelijk op vrijdag, mits aangegeven tijdens het bestellen. De kosten voor bezorgen zijn €7,50 en wordt direct bij bestelling voldaan.
Wij bezorgen momenteel in Amsterdam en enkele omliggende postcodegebieden: 1000-1099, 1180-1189, 1300-1363, 1430-1432, 3640-3648.
Is bezorgen in jouw postcode gebied niet mogelijk? Neem dan telefonisch contact met ons op: 06-24 75 97 04 of per e-mail: info@sla-gerei.nl Wellicht kunnen wij toch iets voor je betekenen.

We streven ernaar om het postcodegebied in de toekomst uit te breiden, er kunnen mogelijk ook postcodes komen te vervallen.

Verpakking
Het BARBECUE DINER wordt geleverd in een tempex verpakking inclusief koelelementen, waardoor het pakket minstens 4 uur in gesloten verpakking koud blijft.
Alle onderdelen zijn afzonderlijk verpakt. En de vlees/vis items zijn in geseald, danwel vacuüm verpakt. Deze dienen minstens een half uur voor gebruik uit het plastic gehaald te worden. De salades en hummus zijn verpakt in kartonverpakking met coating en transparante deksel. Het stokbrood is apart verpakt in een papieren zak en zit niet in de box.
De tempex verpakking is indien onbeschadigd opnieuw te gebruiken en wij vragen u deze bij een nieuwe bestelling te retourneren.

Bereidingsaanwijzingen
Het pakket word geleverd met duidelijke bereidingsinstructies. Mocht deze onverhoopt niet meegeleverd zijn kunt u deze hier downloaden.

Betaling
De betaling van € 67,50 (excl. bezorgkosten) per pakket voor 4 personen gaat door middel van iDEAL bij het afronden van de bestelling. Geplaatste bestellingen kunnen niet geannuleerd worden.

Manco’s
Mocht er iets in de box ontbreken, of niet aan de wensen voldoen, neem dan telefonisch 06-24 75 97 04 of per e-mail info@sla-gerei.nl contact met ons op.

Bestel direct!